Mindannyiunkban van egy boldogság- alapbeállítás, amit a gyerekkorunkból hozunk magunkkal, és ami szorosan összefügg azzal, tudunk-e pihenni. Ha igen, hogyan: építő vagy romboló módon? A júniusi Énidő workshopban fogjuk ezt boncolgatni, és a helyszín nem is lehetne más, mint Klára műhelye.

 

Klára ugyanis átmentette a 70-es évekből az én boldogság setpointom boldog részét 2019-be. ❤ Pl. ezzel a tálkával, aminek a zománcos verziója ott volt abban a falusi kiskonyhában, ahol nagymamám középre állította a hokedlit, az oldalára tett két kisszéket, a tetejére a zománcos lapos verzióját, és mire a nővéremmel reggelente előbotorkáltunk a nyári álmunkból, fölkockázott mézes-vajas kenyeret is a tanyérkákba. Ez volt a mi királylányságunk meg persze a sokat emlegetett, folyton döngicsélő, fény-árnyékban játszó hatalmas kert.

Stresszfüggésre, a “soha nem lehetsz elég jó”-ra nevelt kortársaimnak és sorstársaimnak szeretettel ajánlom Klára vasárnapi, fény-árnyékos, kerti virágos, döngicsélős vásárát, és a boldogság kézzelfogható, hazavihető darabkáit. ?????? (Szathmári Kornélia Ágnes)

Továbbiak

Női BORklub

Női BORklub Jó hír azoknak a hölgyeknek, akik hiányolták már