Sajttálak és olajos tálak borfogyasztáshoz

Baráti összejövetelekhez, borvacsorákhoz tálaló edények, kiegészítők készülnek a műhelyben. Sajttálak, olivás tányérok, mártogatós edények.

Roppanós bagett, finom sajtok, és egy kis provence-i életérzés!

A készlet, amit az egyik kedvenc borom, a Sauvignon Blanc ihletett. “Ahogy február közepén, az ablakon kinézve az ugyan már olvadó, de még mindig tetemes mennyiségű havat látjuk, egyre többet gondolunk a tavaszra. Ha pedig van bor, amely minden ízében megtestesíti ezt az új évszakot, akkor az a sauvignon blanc. Kirobbanó illatintenzitása lehet frissítően zöldes, csalános karakterű, míg az érettebb példányai egresre vagy akár trópusi gyümölcsökre is emlékeztethetnek. Ha tehát már nagyon várjuk az enyhülést, tavaszcsalogatóként igyunk sauvignon blanc-t! (vinoport.hu) 

Finom zamatú, kemény karakterű. Illatos, bodzára, egresre, csalánra, vágott fűre emlékeztető jegyekkel. Az érettségtől és az erjesztés módjától, valamint az élesztőtől függően érezhető a csalán, őszibarack ízharmóniája. Nagytestű, de nem bonyolult ízvilágú bor. (bor-neked.hu) 

Illatában bodza és egzotikus citrusfélék bukkannak fel, melyhez a szájban frissesség és egyensúly társul. 10-12 °C hőmérsékletre hűtve saláták és hidegtálak kiváló kísérője lehet. (Gere & Schubert Pincészet)

 

Továbbiak

Női BORklub

Női BORklub Jó hír azoknak a hölgyeknek, akik hiányolták már