Női BORklub

Jó hír azoknak a hölgyeknek, akik hiányolták már a Női BORklub eseményeinket, hogy végre újra indulhatunk és a kezdő alkalom igazán különleges lesz!

“Tegnap üldögéltem Klárinál a teraszon, kb. mintha az Őrségben pihentem volna. Jó intenzív 1,5 órát dumáltunk végig, mégis chill-es lett az agyam. 

Klári vidéki kiskertje olyan érzelmi horgonyokat aktivál, amik a gyermekkori boldogság, egyetemesen pedig a Paradicsom ősképéhez kapcsolódnak. Előhívják a békében vagyok-, biztonságban vagyok-, rendben vagyok élményt.

Az alkohol és én az három különböző dolog, de aki szereti a finom, fehér borocskákat, töltsön el egy pár órát az evangélikus templom “nagyszoknyája” mellett, ebben a szépséges mini Édenkertben.” (Szathmári Kornélia Ágnes)

A kerámiák kézzel fogható, használható, a mindennapokba beépíthető kis emlékeztetők arról, hogy figyelni, örülni, szeretni vagyunk itt.”

 BORklubunk házigazdája a Klára Kerámia tulajdonosa, a kerámiák készítője, Plesovszki Klára lesz.

Az alkalomhoz illően ősi magyar fajták szerepelnek a borsorban:
Naár Zempléni Zengő 2017
Feind Zeusz Zenit 2018
Molnár Paulus Gold Zenit 2018
Vesztergombi Szekszárdi Rosé 2019
Tóth Kadarka Siller 2018
Nagy és Nagy Balatoni Zenit-Irsai 2019

Belépő 2000.- Ft/fő, borkorcsolya batyus jelleggel, amit hozol.
Időpont: 2020.07.03 18:00 óra.
Helyszín: Klára Kerámia műhely Békéscsaba, Eötvös u. 17.

Jelentkezni a bekescsaba@borhalo.com e-mail címen, telefonon a +36 20 953 8808-as számon vagy a Borháló üzletében személyesen lehet.

Várunk sok szeretettel minden bor és kerámia kedvelő hölgyet!

Továbbiak