– kérdeztétek többen. Ennek az az oka, hogy ez egy olyan mesterség, aminek a munkafolyamatait nem lehet bármikor abbahagyni, mert selejteződés lesz a következménye. És amikor éppen alkotok, nem szívesen hagyom abba, mert kizökkent a folyamatból, vagy utána már annyira kevés időm marad, hogy nem tudom befejezni, amit elkezdtem.

Van három kiskorú gyermekem, akik elég sok elfoglaltságot adnak (sokszor nem előre tervezhetően), és ezért nem hagyományos munkarendben dolgozom. Van, hogy nem is tartózkodom itthon ebből kifolyólag. 
Ezek miatt döntöttem úgy, hogy webáruházon keresztül értékesítek, és meghatározott alkalmakkor kinyitom a műhely ajtaját az érdeklődőknek. Ezekről az eseményekről mindig van tájékoztatás a facebook-on, a google cégem oldalon, és a weboldalon.

Google Klára Kerámia

A webáruházba minden elérhető termékem fel van töltve, árral, mérettel, darabszámmal. Egyszerűen használható, a megrendelt terméket személyesen átveheted Békéscsabán a Borhálóban, nyitvatartási időben bármikor. Van lehetőség készpénzes fizetésre is. Ha egyéni megrendelést szeretnél leadni, arra is van lehetőség email-ben, telefonon, és messenger-en. 

Műhelylátogatás

Belépő árak: felnőtt  500.-Ft,  nyugdíjas / gyerek (14 éves korig) 300 Ft.

Csoportoknak kedvezmény!

Ha részt vesz bármelyik kézműves foglalkozáson, akkor nem kell külön belépő díjat fizetni!

Köszönöm a figyelmet, és a megértést. 

Továbbiak

Női BORklub

Női BORklub Jó hír azoknak a hölgyeknek, akik hiányolták már